NiCHiRaN
 Linda_kantoor

 

 

Een introductie tot Japan

 

Japan is, zeker sinds de jaren ’90, een enorm populair land dankzij zowel de prachtige, traditionele cultuur als de flitsende technologische ontwikkelingen. Van tempels, geisha en vechtsporten tot manga, anime en popmuziek: iedereen is wel bekend met minstens één aspect van de Japanse cultuur. Niet zo vreemd dus dat Japans leren aantrekkelijk is voor veel mensen!

 

 

Japans leren op jouw manier

 

Als hét adres voor Japans in Amstelveen, bieden wij meer dan alleen een Japanse cursus voor beginners. Heb jij bijvoorbeeld de basis al geleerd, maar wil je je meer verdiepen in de taal? Wat dacht je dan van onze taalcursus Japans voor gevorderden of zelfs een JLPT-training? Of een korte, handige cursus Japans op reis voor wanneer je naar Japan op vakantie gaat?

Team NiCHiRAN bestaat zowel uit native speakers als Japanologen voor een zo compleet mogelijke ondersteuning. Bovendien is het niet altijd nodig om naar onze locatie in Amstelveen te komen of aan te schuiven bij een bestaande groep cursisten. Vandaag de dag kan vrijwel alles online, daarom is Japans leren online en in de vorm van een privéles is bij ons ook mogelijk! Voor bedrijven met Japans personeel bieden wij in-company cursussen Nederlands en Engels, speciaal toegespitst op Japanstalige medewerkers.

Bekijk ons volledige cursusoverzicht en schrijf je vandaag nog in voor een van onze vele Japanse cursussen! Voor meer informatie kan je natuurlijk contact met ons opnemen via tel. 085-8887126 of per mail info@japanstaalonderwijs.nl .

 

Yoroshiku onegai shimasu!